IZRADA ONLINE PRODAVNICA

Pravljenje internet prodavnice koja je uspešna i donosi velike količine novca nije jednostavan posao. To je posao koji treba prepustiti profesionalcima koji će vam pomoći da maksimizujete profit svog poslovanja.

kolica shop

 

 

 

 

Tim Optimus Medije pruža usluge u svim fazama izgradnje internet prodavnice:

 

blanc
tenda

Analize isplativosti pre izgradnje internet prodavnice

– Definisanje cilja internet prodavnice – Izgradnja strukture internet prodavnice. Ovaj element je jedan od ključnih jer pored toga što omogućava lakšu i logičnu navigaciju on treba da definiše strukturu koja će biti dobro određena i za internet pretraživače.

tenda

Izgradnja internet prodavnice i faza razvoja

Kada se završi faza planiranja i rasprava o najboljem dizajnu mi počinjemo da pravimo vašu internet prodavnicu. Nakon ove faze vi dobijate svoju internet prodavnicu i obuku za njeno korišćenje. Osnovne usluge koje pružamo su usmerene na online prodavnice koje su već izgrađene a u cilju dovođenja kvalitetne posete. U tu svrhu pružamo usluge SEO i Adwordsa (Google Oglasi). Pored svega toga pružamo i uslugu vođenja i administriranja online prodavnica, tako da možete imati online prodavnicu i biti potpuno konforni u pogledu uloženog vremena.

blanc

ribon

e commerce konsultacije

POGLEDAJTE JOŠ

seo online prodavnice