Pay per click

Optimus Media pruža sledeće usluge za oglašavanje na pretraživačima:

Upravljanje plaćenom pretragom

Upravljanje  sistemima koji naplaćuju po kliku (PPC-payperclick)

Optimzacija Landing Strana 

Usluge Odnosa sa Javnošću.

bigstock-D-Modern-Signboard-Of-Ppc-45540937-300x300

Usluge vezane za PPC oglašavanje pružamo u Srbiji i globalno. Sa istraživanjima koji pokazuju trend rasta oglašavanja na Google pretrazi u Evropi, govori nam da su mnogi poslovni modeli prepoznali moć plaćene pretrage na Google-u. Mnoga istraživanja govore da su sve veća ulaganja u kanale online oglašvanja i PPC, a sve manja u tradicionalne kanale oglašavanja. Optimus Media pruža svojim klijentima optimalne rezultate i visok povraćaj investicija (ROI).

 

Tokom vođenja vaših PPC kampanja, kreiramo seriju A/B split testova kako bismo došli do prave kombinacije. Naš cilje je rast vašeg biznisa, jer sa vama rastemo i mi.

 

Optimizacija odredišnih stranica tj landing pages predstavlja jedan od značajnijih komponenti za kampanje u marketinškim kampanjama na pretraživačima. Krajnji cilj je postići upečatljivu odredišnu stranicu, koja sadrži relevantan sadržaj i poruke koje pozivaju na akciju, da bi na kraju kupac napravio neku vrstu konverzije. Tokom optimizacije sletajućih stranica, koristimo Experiments alat kojim sprovodimo seriju A/B split testova sletajućih stranica u cilju pronalaska optimalne.

 

Kako je sve više korisnika PPC sistema, samim tim značajan je rast konkurencije i cene koja se plaća po kliku, treba biti obazriv sa biranjem agencije koja će voditi vaše PPC kampanje, jer se može naneti velika šteta nalogu ukoliko njime rukovodi nestručna osoba a zbog istorije koja se čuva u nalogu posledice lošeg upravljanja nalogom ostavljaju trajne posledice po buduće performanse naloga.

Šta nas čini najboljim izborom za PPC kampanje

 

Pre svega želja i motivacija za rad. Mi ćemo pratiti vaše kampanje kao naš najvredniji kapital, jer vaš uspeh znači i naš uspeh. Sa nama ste sigurni da vaši budžeti neće preko noći otići do neba, da ćete već u prvom mesecu saradnje sa nama već videti bitnu razliku u nalogu i poboljšane izveštaje.

    Treba vam više informacija?    

Kontaktirajte nas