SEO ONLINE PRODAVNICE

To što imate jako lepu online prodavnicu sa korpom koja se jednostavno koristi vas neće izdvojiti od konkurencije. Da bi ste se izdvojili i povećali prodaju potrebno vam je bolje rangiranje na Googleu (ili drugim pretraživačima) za ključne reči koje vam donose prodaju ili zainteresovane kupce. Pozicija broj 1 će vam uvek doneti veću prodaju i pomoći će jačanje brenda vaše prodavnice.

seo
Naša Agencija pretežno je usmerena na saradnju sa internet prodavnicama. Internet marketing za prodavnice je ono u čemu smo najbolji. Uspešna SEO optimizacija za svaku online prodavnicu se razlikuje i zahteva ogromno iskusto i znanje. U zavisnosti od poslovne niše i tipa prodavnice prave se različite poslovne ponude i pišu različiti projekti za SEO optimizaciju. U saradnji sa vlasnicima uvek dolazimo do dobitne kombinacije kada je u pitanju alokacija resursa.
Kada je u pitanju online prodavnica, nije bitno koliko posete imate već koliko prodaje. Poseta i prodaja nisu uvek u korelaciji. Naš cilj je da na sajt online prodavnice dovedemo usko targetirane posetioce koji su zainteresovani ili mogu da budu zainteresovani za kupovinu.
Šta dobijate kada Vam mi radimo SEO optimizaciju vaše online prodavnice?
  • Više kupaca koji lako stižu do strane sa proizvodom
  • Poboljšanje kategorizacije i strukture sajta
  • Uvećanje broja ključnih fraza koje dovode kupce
  • Povećanje prodaje i povećanje broja potencijalnih kupaca

 

 

Kako mi radimo SEO optimizaciju?

Prvo se upoznamo sa vašim načinom poslovanja, poslovnom nišom i web sajtom koji treba da se optimizuje. Izvršimo analizu web sajta i pravimo plan potrebnih promena na sajtu kao i plan radova koji se izvršava van sajta, na osnovu toga, a u skladu sa vašim potrebama. Na osnovu tih podataka pravi se ponuda za SEO optimizaciju koja je napravljena prema vašim potrebama.

SEO (1)
e commerce konsultacije

POGLEDAJTE JOŠ

Izrada OnlineProdavnica