prirodni-lek

Izazov

 

Koncept online prodavnice PrirodniLek.rs pokrenut je u Oktobru 2010. Godine. Glavna ideja je da se kreira online prodavnica koja okuplja proizvodjače prirodnih preparata u službi unapredjenja zdravlja ljudi. Distibucija narudžbina je trenutno ograničena na teritoriju Srbije, Bosne i Makedonije.

godine

Razvoj koncepta

 

Izrada logotipa

 

logo prikaz info

I

Zelena boja – zelena boja je boja prirode. Najpoznatija simbolika ove boje je po tome što odmara ljudsko oko I deluje smirujuce na ljude. Simbolizuje svežinu, harmoniju I okrepljuje. Kako je naziv internet prodavnice prirodni lek, zelena boja je bila sasvim logična za prikaz logoa.

I

Lik Žene – označava Higiju, boginju zdravlja I zaštitnicu apotekara iz grčke mitologije.  Takodje simbolizuje lepotu, zdravlje i pravilnu ishranu.

III

Maslačak- označava inteligenciju, dobrostanje i čistocu. Takodje je simbol pozitivnosti, napredka i opstanka.

POKRETANJE ONLINE PRODAVNICE

prirodni lek sajt strana

Prirodnilek.rs pokreće se na cms platformi PrestShop. U svom asortimanu ima oko 1000 proizvoda namenjenih za poboljšanje života čoveka. Prestashop prestavlja CMS koji je brz, efikasan I jednostavan za korišćenje. To je open source platforma koja zadovoljava sve potrebe u vidu otvaranja, rukovodjenja I održavanja uspešne online prodavnice.
Jednostavan proces naručivanja predstavlja jednu od bitnijih karakteristika ove prodavnice.
checkout
Tokom A/B split testa ustanovljeno je da izmedju procesa narucivanja od 5koraka i procesa narucivanja na jednom stranici, više porudžbina se generiše kada je podešena jedna stranica za popunjavanje narudžbine.

Internet marketing online prodavnice

Optimizacija sajta na osnovu ponašanja korisnika: Koristeći Google Analytics i podatke koje pruža vršena je dalja optimizacija webstajta i njegovo prilagođavanje korisnicima, sa ciljem lakšeg pronalaženja informacija.

google-analytics final

Google adwords

 
 
 

CTR i do 45%! Usled više od 5 godina rada na internet marketing strategijama za internet prodavnice, razvili smo poseban pristup vođenja Google Adwords naloga koji postiže sjajne rezutate.

crt

GOOGLE ADWORDS RUKE