rvo

Poslovi rezultati: Povećanje posete kroz SEO

Izazov

 

Sajt www.registracija-vozila-online.rs je u na svom početku zauzimao jako niske pozicije na stranici sa rezultatima pretrage (SERP) na Guglu i posetu od samo 500 posetilaca mesečno.

Strategija

 

Odlučili smo sa klijentom da koristeći isključivo SEO metode koje donose dugoročne efekte i visoko kvalitetan sadržaj, sajt kod ciljne publike pozicioniramo kao mesto gde se u svakom trenutku može naći pouzdana informacija.

meta rvo

Precizno odredivanje ciljne grupe

 

Obzirom da se sajt bavi temom registracije vozila kao ciljna javnost se nameću vlasnici vozila i vlasnici tehničkih pregleda. Prvi sa aspekta traženja informacija i povoljnijih ponuda za registraciju vozila, a drugi kao preduzetnici zainteresovani da njihova ponuda stigne na pravu adresu.

registracija vozila

Optimizacija sajta na osnovu ponašanja korisnika

Koristeci Google Analytics i podatke koje pruža vršena je dalja optimizacija webstajta i njegovo prilagodavanje korisnicima, sa ciljem lakšeg pronalaženja informacija.

google-analytics final

KALKULATORI

Izrada više kalulatora čija je svrha da na što brži i precizniji način pruži korisniku potrebne informacije. Ovi kalkulatori su ugrađeni u sajt, kao i u mobilnu aplikaciju za IOS i Android operativne sisteme

kalkulatori

Aplikacija za IOS i Android

ios
android
Content goes here