E-COMMERCE KONSULTACIJE

Jedna od naših grana poslovanja je i konsalting u online prodaji. Svako ko ima dobar konkurentski proizvod koji nije ponudio na online tržištu svakim danom gubi novac. Pored onih kompanija koje još uvek nisu kročile u svet prodaje preko interneta, postoje i one koje imaju već online prodavnice koje ne ostvaruju poslovne ciljeve.

 

 

Usluge koje možemo ponuditi na ovom polju su:

 

Analiza konkurencije

Analiza konkurencije je strateška aktivnost koju izvršavamo sa ciljem da saznamo koje su to slabosti i prednosti sadašnje i potencijalne konkurencije. To je polazna tačka za stvaranje plana za prevazilaženje konkurencije.

Optimizacija konverzije

Otimizacija konverzije pomaže nam da bolje iskoristimo već postojeći saobraćaj na internet prodavnici. Cilj ove aktivnosti je da se poveća prodaja samo promenama na samoj internet prodavnici. Optimizaciju konverzije treba izvesti pre svih aktivnosti kako bi se od ukupnog saobraćaja na sajtu izvukao maksimum uz minimalna ulaganja.

Online marketing

SEO, Adwords

fix

Najkopleksija On-page optimizacija jeste za internet prodavnice jer se svaka stranica proizvoda zasebno optimizuje. To posebno može da oduzme dosta vremena kod prodavnica koje imaju nekoliko hiljada proizvoda, jer svaka stranica treba da ima jedinstven sadržaj.
Dok radite SEO optimizaciju za vašu internet prodavnicu, da biste se osigurali da vaši proizvodi budu izlistani na pretrazi u top rezultatima koristite AdWords odnosno Google Oglase. Svaki put kada neko traži određeni poizvod koji se nalazi i na vašem sajtu, oglas će se pojaviti u pretrazi. Troškovi ovog vida oglašavanju su vrlo niski, jer plaćate samo cenu po realizovanom kliku. Sa kodom za praćenje konverzije, možete tačno znati koliko ste proizvoda prodali preko Google Oglasa i meriti isplativost kampanje.

 
 
 

Izrada OnlineProdavnica

POGLEDAJTE JOŠ

seo online prodavnice