Facebook oglasi

 

 

 

Facebook predstavlja napopularniju drštvenu mrežu na svetu. Njen uticaj nije izostao i na domaćem tržištu, danas se sve više domaćih oglasa pojavljuje na Facebooku.

fb-demografija-srbijaIzvor: Socialbakers.com, preuzeto feb 2013

 

 

Facebook targetiranje


U tradicionalnom oglašavanju nemate mogućnost targetiranja, već pokušavate da proširite reach vaše reklame da bi je što više ljudi videlo / čulo.

Facebook oglasi spadaju u display online oglašavanje. Oglasi se targetiraju demografski prema polu, godištu, interesima, bračnom statusu, lokaciji.. Što je oglas uže targetiran, veća će biti šansa za uspešnom kampanjom. Najveća starosna grupa je između 18-24 sa ukupno 1 094 900 korisnika, a zatim starosna grupa od 25-34. Na Facebooku u Srbiji nalazi se 55% korisnika koji su muškarci a 45% su žene.

fb-age-srbija

Upravljanje facebook oglasima

Bilo da imate postojeće kampanje ili tražite agenciju koja će vam pomoću da počnete sa Facebook oglašavanjem, vaše kampanje su u sigurnim rukama sa Optimus Media timom.
Mnoge firme nemaju dovoljno vremena ili resursa da vode njihove kampanje za oglašavanje sami, ili su već pokušali ali rezultati nisu bili zadovoljavajući.
Mi vam možemo pomoći da vaše kampanje dostignu maksimum u definisanim ciljevima. Imamo višegodišnje iskustvo i znanje da kreiramo, upravljamo i optimizujemo Facebook kampanje.

    Treba vam više informacija?    

Kontaktirajte nas